MUĞLA / FETHİYE - Yunus Nadi İlkokulu

Yunus Nadi İlkokulu

Karagözler Mah. Fevzi Çakmak Cad. No36 Posta Kodu 48300 Fethiye/MUĞLA
Vizyon
Demokratik,çağdaş,sosyal hukuk devletimize;İnsan haklarına saygılı ve duyarlı;Akılcılık ve bilime önem veren;Araştırmacı ve sorgulayıcı,eleştirel;Dürüst,iyi ahlaklı;Çevreye duyarlı;Kendisiyle ve toplumla barışık,üretken,yaratıcı bireyler yetiştirmek.
Misyon
Türk Milli Eğitimi`nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Tüm benliğiyle insan, vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisi ve saygısıyla dolu; Gerçek gücün birlik içinde çeşitlilik, çeşitlilik içinde birlik olduğuna inanan, inancının gereğini davranışlarıyla gösteren; Demokrasi, laiklik, toplumsal değerleri koruma, vatan sevgisi gibi kavramları yaşam tarzı olarak kabullenen ve uygulayabilen; Bir üst öğretim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretimsel alt yapıyla donanmış; Mutluluğu, sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen; Hoşgörülü, anlayışlı, sabırlı; Demokratik, laik düşünceli ve davranışı bir kişilik ve karakter sahibi bireyler olarak yetiştirmek.
BAŞLAMA :08.30 BİTİŞ :15.00
KLİMA
Şehir içi minibüsleri ile ulaşım sağlanır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Fethiye İlçesi Karagözler Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:36 adresinde bulunmaktadır.
İlçe Merkezinde. İl Merkezine : 130 km.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda geleneksel olarak düzenlenen projelerden bazıları şunlardır: -Minik Kalemler İmza Gününde -Doğa Yürüyüşü -Geri Dönüşüm Projesi -18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü Kan Bağışı -Açık Hava Sineması